Sabina Hellström

INTERIOR

 

Inspiration till hemmet, gjorde det på polyvore. Här hittar ni alla mina sets eller under kategorin "sets".

 

PLANS

Hela veckan har varit så otroligt rolig, har bara haft estetisk kommunikation hela dagarna så inga vanliga "skol-lektioner" för min del. Alla esteter är alltså indelade i grupper och ska sätta ihop en föreställning och imorgon är det dags. Ska även ut imorgon kväll med vänner och det kommer förmodligen bli jätteroligt! Samt ska jag köpa festival biljetter och även kika runt lite på stan!

 

FESTIVALDAGS

 

YEAH!15 FESTIVALEN//STADSPARKEN//ÖREBRO

Har ändrat åldersgräns från 18 år till 13 år. Är så glad. Martina ringde igår och berättade det för mig (hade dock tänkt planka annars) men nu så slipper jag det! Vilket är bra. Vet inte riktigt vad jag tycker om det här med 13 år. Känns för ungt, skulle varit lite bättre med 15 årsgräns. Men man kan ju inte alltid få som man vill. Men det här betyder att jag officiellt kommer få se Lorentz och Urban Cone live, som kommer blir fett. Biljetterna ska jag fixa på fredag!

GREY KNITTED SCARF

En liten förhandsvisning på vad som kommer. Fotade med Martina för en vecka sedan och här är en av de bilderna. Halsduk från Gina Tricot (P.S det snöade)

NEWPORT STORE

Hamnade i Linköping i fredags, där hade dom en Newport butik, kan vara en av de finaste butikerna jag någonsin varit i, ville i princip ha allt därinne. Dom hade böcker från Chanel, ralph lauren tapeter, doftljus i mängder och en massa annat vackert.

ONLY BLACK.

 

inspo från tumblr, skorna är så snygga - repost ur mina lite äldre inlägg. Imorgon blir det en massa nya inlägg så håll ut.

VOUS êtes BELLE

TROPICAL COCONUT FRUIT

I brist på annat att blogga om just nu så bloggar jag om en glass. Häromdagen drog jag till Alva, vi snacka mest och åt en massa gott bland annat provade vi på yollibox. Helt ärligt tyckte jag den smakade konstigt, riktigt ovant men helt okej(?) Vet inte riktig om jag skulle rekommendera den här men den funkar väl om en gillar mycket kokosnöt.

#4

Allt från mig - Lorentz

Du kan gå din egen väg - Håkan Hellström

Clint Eastwood - Gorillaz

Blood on the leaves - Kanye West

WHITE COAT

  

Kappa från BIKBOK 499:- 

Provat inne på marieberg, kan bara säga att den var ursnygg på, har så mycket svart i min garderob så skulle vara fint med något ljust, dock kanske inte den här då jag tyckte den var för lik en labbrock haha!

 

JUST RELEASED - URBAN CONE

 

Idag har Urban cone släppt en ny låt - Robot Love Ni hittar den på Spotify och Itunes just nu!

H&M SHOES

  
 
 
SLIP-ONS BY H&M

 

H&M har släppt deras nya vårskor, väldigt rena i stilen och passar till allt! Har ett par likadana (de åt höger) sedan förra sommarn som används flitigt, så fort isen försvinner ska de plockas fram!