Sabina Hellström

Kategori: INSPIRATION

JAG HAR BYTT BLOGGPORTAL

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NYA BLOGGEN

I TAKE IT BACK

H&M LOVES COACHELLA

Igår var det VIP kväll på H&M då dom släppte deras nya kollektion - ett samarbete med Coachella festivalen! Det bjöds även på dricka och chips och dj som spelade! För er som inte vet vad coachella är så är det en årlig musikfestival och konstfestival i Kalifornien. Dröm att få vara där. Personligen tyckte jag inte kollektionen var en så stor grej men deras smycken var superfina, perfekta till sommaren i guld och starka färger. Det var också mycket bohemiskt, fransar och långklänningar. Fick med mig hem en jumpsuit som jag tänkte visa bild på sen!

JUST WANNA DREAM

En quick update, varit sjuk och inte kunnat bloggat för att jag har massa uppgifter som ligger hemma och måste bli klara innan lovet. Vill inte behöva ta med skolarbete på lovet men det ser nog ut att bli så, suckar högt. Har i allafall lite saker att se fram emot som H&Ms nya kollektion, Bikboks vår kollektion som är så j*vla snygg, påsklov och en massa födelsedagar som ska firas (inklusive min egen woho) Bjuder på ett kollage jag fixade ihop på fem minuter och en låt jag hittade idag. Kan lyssna på den varje dag för evigt. Tittade även nyss på Game of thrones, bestämde mig för att titta om allt för att förbereda minnet inför den nya säsongen. Lite smått ledsen då detta var avsnittet en favorit fick huvudet krossat. Men, men what to do. Nu ska jag smörja in mig i brun-utan-sol och fixa sömn inför imorgon.

 

AS LONG AS I GOT YOU

Tog en snabb bild på Toril efter att vi hade varit på Espresso House, dom har livets is-latte som är så god

Träffade Martina och Toril i det fina vädret och gick på stan och fikade tillsammans inne på espresso house, provade deras kyckling och hickory bagel som var supergod! Rekommenderas verkligen, köpte inget men dock kom mina paket idag! Hade beställt lösfransar och franslim som kom idag och en contour pallett som kommer på måndag! Blir lite stressigt idag och skriver så det brinner då jag måste göra iordning mig och planera inför ikväll då det kommer några hit och sedan blir det Frimis som gäller! Tidsinställda inlägg är på väg idag och imorgon! 

IF IT ISN'T IN RIO

Peppad inför sommaren, sorry för den sena uppdateringen, har varit borta hela helgen och haft så mycket plugg. 

NEWPORT STORE

Hamnade i Linköping i fredags, där hade dom en Newport butik, kan vara en av de finaste butikerna jag någonsin varit i, ville i princip ha allt därinne. Dom hade böcker från Chanel, ralph lauren tapeter, doftljus i mängder och en massa annat vackert.

ONLY BLACK.

 

inspo från tumblr, skorna är så snygga - repost ur mina lite äldre inlägg. Imorgon blir det en massa nya inlägg så håll ut.

VOUS êtes BELLE

IT MATTERS

 

 

från min tumblr