Sabina Hellström

Kategori: OUTFITS

JAG HAR BYTT BLOGGPORTAL

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL NYA BLOGGEN

on the streets

Byxdress HÄR

vraiment heureux

foto: Emelie Nygren

Några pics Emelie tog på mig dagen vi alla gick till stadsparken och hade kul, en liten sneak peak till ett större "outfit" inlägg som kommer upp på måndag! Igår vart det Satin så bilder kommer upp därifrån bland annat från när jag fyllde år från förra veckan! såå stay tuned

 

GOLDEN DETAILS

Halsband H&M loves Coachella, Kappa Bikbok, Grå t-shirt Gina Tricot, Spetstop Vero Moda

vad som är på gång

En liten bild på mig från igår 

Tänkte skriva lite vad jag hade tänkt lägga upp här på bloggen, gör det nog egentligen mest för mig själv så jag får lite ordning. Hade tänkt visa paketen jag fick från fyndiq och måste verkligen lägga ner tid på att ta bilder på alla kläder jag ska sälja, har det helt kaos i min(a) garderob(er) just nu...Så målet den här veckan är att åtminstone få hälften av alla kläder upplagt här och på facebook. Annars sitter jag hemma just nu väldigt förkyld sen gårdagen, vaknade upp och kände att jag verkligen borde ta tag i studierna då dom bara byggts upp hela tiden. Så något ska jag få gjort idag! Är så dålig på att ta tag i saker och brukar bara mest låta allt ligga, skulle behöva någon som kan göra ett schema och se till att jag håller det haha!

 

some gray, some black

kappa/Bikbok//halsduk/Ginatricot

Lägesupdate: ligger hemma med en förkylning från helvetet och den kunde inte kommit mer olägligt.

GREY KNITTED SCARF

En liten förhandsvisning på vad som kommer. Fotade med Martina för en vecka sedan och här är en av de bilderna. Halsduk från Gina Tricot (P.S det snöade)