Sabina Hellström

på min lista

3 jag lyssnar på 

Hela veckan är helt full, ska skriva cv och söka sommarjobb fast jag väntar redan på svar från sommarjobb inom kommun så söker jag runt lite själv samtidigt också! Har nationella prov och ska träffa Alice i veckan och umgås, sedan blir det nog några uteserveringar i vecka har ju inte invigt det än, det ska ju bli toppenväder nu i veckan. Har även en rad inlägg från helgen och min födelsedag, ska försöka samla in alla bilder tills på tisdag!

Tillbaka på måndag

 

Trodde jag skulle hinna blogga men icke, har en massa bilder från friandet igår kväll och ska även firas idag med, fyllde faktiskt 17 år igår! Ska åka bort idag och kommer inte hem förrän söndag kväll så bloggandet börjar på måndag!

Under tiden kan ni följa mig på tumblr

ON THE BALCONY

I söndags åkte jag till Martina och vi bakade kärleksmums och drack kaffe på balkongen och hade en good time, sitter just nu på min sista lektion för dagen!

CLASSIC WHITE

 
ALL WHITE
 
 
Gjorde ett collage under dagen. Helt kär i skorna till höger, klicka på bilden så ser ni vart allt annat kommer ifrån! 

 

följ mig på instagram

www.instagram.com/sabinahellstrom

Följ mig på instagram

WE WERE BORN FOR FUN, OR MAYBE TO SLEEP IN THE SUN

 

Saker jag längtar till:
Yeah festivalen
Att vara solbränd
Sommarjobb
Övningsköra
En Håkan-fest som jag och en kompis ska fixa
GRILLA 

KENDALL AND KYLIE AT COACHELLA

BYXDRESS

        

               BYXDRESS LINDEX 399:-

Ni hittar den här

GOLDEN DETAILS

Halsband H&M loves Coachella, Kappa Bikbok, Grå t-shirt Gina Tricot, Spetstop Vero Moda

MAKE-UP BRUSHES

Igår gjorde jag rent alla mina sminkborstar med Spray cleaner från KICKS, tycker den funkar jättebra och kvalitén på borstarna förstörs inte! Jag sprayar borsten och torkar sedan av den på hushållspapper, om jag är extra rädd om en borste eller om den är mer smutsig så tar jag en handduk istället! Jag håller på att göra iordning mitt "sminkställe" så jag ska köpa förvaring till mina skönhetsprodukter, tänkte göra ett inlägg om det när det är färdigt!

 

DAGEN

                  

Sitter just nu framför datorn och kommer skriva upp flera inlägg för att jag har saker att göra i helgen, ska få ihop en massa till bloggen och har ju en väääldigt mycket bilder nu, det gäller bara att hinna få upp dom i tid och redigera! Var och fikade på Espresso house med Alva och Zacha, gick sedan runt på stan med Alva och fick med mig hem en byxdress som är världens skönaste.  Bild på den och lite till kommer upp imorgon! Nu ska jag försöka komma igång med bloggandet!

ON MY WAY

Sitter och pluggar just nu, har en maaaaassssa bilder som jag måste få upp till inlägg så fort som möjligt! Skulle säga att det är upp till 20 inlägg som är på väg!!! Ska få upp allt så fort jag får tid till det!